Overslaan en naar de inhoud gaan

Findynamica

Compactaggregaten

Compact aggregaten

De hydraulische aggregaten in ons leveringsprogramma, ook wel powerpacks genoemd, zijn leverbaar met alle denkbare configuraties.

Door de beschikbare grote voorraad hydrauliekcomponenten en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel hydraulische aggregaten te kunnen leveren. 

Totaaloplossingen

Totaaloplossingen

Voor het realiseren van totaaloplossingen en voor uw vraagstukken denken wij graag actief met u mee.

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende internationale relaties zijn we in staat om hoogstaande kwaliteitsproducten onder één dak te ontwerpen en snel en flexibel te leveren.

Elika geluidsarme tandwielpompen

Elika tandwielpompen

ELIKA® pompen zijn extreem stille tandwielpompen om toe te passen in situaties waarbij lage geluidsniveaus wenselijk zijn. Deze geluidsarme tandwielpompen zijn 100% uitwisselbaar met de bestaande ALP en GHP series en zijn beschikbaar in verschillende bouwgroepen zoals ELI2, ELI3 en ELI4. De maximum werkdruk ligt hierbij op hetzelfde niveau als de standaard GHP serie.

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Findynamica is gespecialiseerd in alle soorten hydrauliekpompen. Door onze jarenlange ervaring en vertegenwoordiging van vele topmerken hebben we een compleet aanbod van hydrauliekpompen uit voorraad leverbaar. Ook zijn onze technici in staat om verschillende pompcombinaties te ontwikkelen en samen te stellen in onze eigen productieafdeling.

Compactaggregaten

Compact aggregaten

totaaloplossing

Totaaloplossingen

Elika tandwielmotoren

Elika tandwielpompen

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Klant worden

Wordt klant bij Findynamica en profiteer van vele voordelen:

  • Een uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onze product specialisten tot uw beschikking

Account aanmaken

Account activeren

Reeds klant bij Findynamica maar nog geen webshop account? Activeer uw account

Account activeren

Vacatures

Junior sales medewerker binnendienst

Als starter in de techniek kun je uiteraard verschillende kanten op. Wij zijn opzoek naar jou. Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige doorzetter die het leuk vindt om met technische producten te werken en commercieel bezig te zijn. Je informeert, adviseert, maakt offertes en volgt deze op. Goede communicatie en een commerciële houding zijn hierin belangrijk.

Opleiding
MAVO
Uren
4-5 dagen
Positie
Verkoopafdeling