Overslaan en naar de inhoud gaan

Findynamica

Elika geluidsarme tandwielpompen

Elika tandwielpompen

ELIKA® pompen zijn extreem stille tandwielpompen om toe te passen in situaties waarbij lage geluidsniveaus wenselijk zijn. Deze geluidsarme tandwielpompen zijn 100% uitwisselbaar met de bestaande ALP en GHP series en zijn beschikbaar in verschillende bouwgroepen zoals ELI2, ELI3 en ELI4. De maximum werkdruk ligt hierbij op hetzelfde niveau als de standaard GHP serie.

Compactaggregaten

Compact aggregaten

De hydraulische aggregaten in ons leveringsprogramma, ook wel powerpacks genoemd, zijn leverbaar met alle denkbare configuraties.

Door de beschikbare grote voorraad hydrauliekcomponenten en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel hydraulische aggregaten te kunnen leveren. 

Cetop stuurschuiven

Cetop stuurschuiven

Een hydraulische stuurschuif, ook wel stuurventiel genoemd, stuurt de aangevoerde oliestroom in een specifieke richting. Cetop stuurventielen kenmerken zich door de gemakkelijke modulaire bouwwijze. De meest populaire bouwgroottes zijn Cetop 2/NG 4, Cetop 3/NG 6 en Cetop 5/NG 10, wij hebben daarnaast ook de Cetop 7/NG16 en Cetop 8/NG25 voorradig.

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Findynamica is gespecialiseerd in alle soorten hydrauliekpompen. Door onze jarenlange ervaring en vertegenwoordiging van vele topmerken hebben we een compleet aanbod van hydrauliekpompen uit voorraad leverbaar. Ook zijn onze technici in staat om verschillende pompcombinaties te ontwikkelen en samen te stellen in onze eigen productieafdeling.

Elika tandwielmotoren

Elika tandwielpompen

Compactaggregaten

Compact aggregaten

Cetop stuurschuiven

Cetop stuurschuiven

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Findynamica

Findynamica is een dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van hydraulische componenten. Onze kracht: alle soorten hydraulische componenten kunnen leveren aan handelaren, wederverkopers en machinebouwers. Met een breed productaanbod en uitstekende logistieke mogelijkheden (wereldwijd) voorzien wij dagelijks vele klanten.

Lees meer

Vacatures

Junior sales medewerker binnendienst

Als starter in de techniek kun je uiteraard verschillende kanten op. Wij zijn opzoek naar jou. Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige doorzetter die het leuk vindt om met technische producten te werken en commercieel bezig te zijn. Je informeert, adviseert, maakt offertes en volgt deze op. Goede communicatie en een commerciële houding zijn hierin belangrijk.

Opleiding
MBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Verkoop