Overslaan en naar de inhoud gaan

Findynamica

Cetop stuurschuiven

Cetop stuurschuiven

Een hydraulische stuurschuif, ook wel stuurventiel genoemd, stuurt de aangevoerde oliestroom in een specifieke richting. Cetop stuurventielen kenmerken zich door de gemakkelijke modulaire bouwwijze. De meest populaire bouwgroottes zijn Cetop 2/NG 4, Cetop 3/NG 6 en Cetop 5/NG 10, wij hebben daarnaast ook de Cetop 7/NG16 en Cetop 8/NG25 voorradig.

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Findynamica is gespecialiseerd in alle soorten hydrauliekpompen. Door onze jarenlange ervaring en vertegenwoordiging van vele topmerken hebben we een compleet aanbod van hydrauliekpompen uit voorraad leverbaar. Ook zijn onze technici in staat om verschillende pompcombinaties te ontwikkelen en samen te stellen in onze eigen productieafdeling.

Compactaggregaten

Compact aggregaten

De hydraulische aggregaten in ons leveringsprogramma, ook wel powerpacks genoemd, zijn leverbaar met alle denkbare configuraties.

Door de beschikbare grote voorraad hydrauliekcomponenten en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel hydraulische aggregaten te kunnen leveren. 

Elika geluidsarme tandwielpompen

Elika tandwielpompen

ELIKA® pompen zijn extreem stille tandwielpompen om toe te passen in situaties waarbij lage geluidsniveaus wenselijk zijn. Deze geluidsarme tandwielpompen zijn 100% uitwisselbaar met de bestaande ALP en GHP series en zijn beschikbaar in verschillende bouwgroepen zoals ELI2, ELI3 en ELI4. De maximum werkdruk ligt hierbij op hetzelfde niveau als de standaard GHP serie.

Cetop stuurschuiven

Cetop stuurschuiven

Combinatie geregelde schottenpomp + ELIKA stille tandwielpomp

Pompenspecials

Compactaggregaten

Compact aggregaten

Elika tandwielmotoren

Elika tandwielpompen

Klant worden

Wordt klant bij Findynamica en profiteer van vele voordelen:

  • Een uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onze product specialisten tot uw beschikking

Account aanmaken

Vacatures